Yrityshaastattelut

rockthemike.png Art and Design City Helsinki Oy:n tavoitteena on tehdä Arabianrannasta luovien toimialojen merkittävin keskittymä. Tässä "yrityshaastattelut" osiossa Arabianrannan yrityksistä esitetään tarkempi ja syvällisempi kuva kuin pelkillä hakemistoilla tai luetteloilla. Samalla toivotaan, että haastattelut auttavat niitä, jotka mahdollisesti etsivät itselleen uusia yhteistyökumppaneita tai tarvitsevat alan palveluja.

Yrityshaastatteluissa on yrityksiä sekä Business-to-Consumer että Business-to-Business markkinoilta, niin ICT-alalta kuin taiteen ja kädentaitojen puolelta. Arabiassa toimii kaikkiaan noin 300 yritystä ja näistä löytyy kattava luettelo yrityshakemistosta. Joistain yrityksistä on tehty myös video, johon linkki löytyy kyseisen haastattelun lopusta.

Mikäli Teillä on ajatuksia tai toiveita yrityksistä, joita tulisi täällä esitellä tai huomaatte hakemistosta puuttuvan jonkin yrityksen tai siitä on virheellistä tietoa, pyydämme Teitä lähettämään palautetta meille osoitteella: Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. Kiitos yhteistyöstä!