Skip to main content

Yhteispihat

Yhteispihat ovat nimensä mukaisesti Arabian Palveluun kuuluvien taloyhtiöiden yhdessä omistamia ja asukkaiden yhteiseen käyttöön tarkoitettuja korttelipihoja.

Asukaspysäköinti

Arabianrannan autopaikat ovat asunto-osakeyhtiöiden hallinnassa ja vuokraus tapahtuu yleisesti kiinteistön isännöitsijän kautta, jonka yhteystiedot löytyvät kiinteistönne ilmoitustaululta.

Bokvillan

Arabian Palvelu Oy hallinnoi yhteistila Bokvillania. Varaa harrastustila tai vietä juhlia kauniissa vanhassa Bokvillanin huvilassa. Varaukset sivulta www.bokvillan.fi

Taide

Arabianranta tunnetaan taiteen ja designin kaupunginosana, jossa taide lomittuu asukkaiden arkiseen ympäristöön. Se näkyy taideteosten lisäksi taideoppilaitoksissa, alueen historiassa ja katujen ja paikkojen nimissä.

ARABIAN PALVELU OY

Arabian Palvelu on alueellinen palveluyhtiö, joka vastaa Arabianrannan yhteispihoista, parkkipaikoista sekä Bokvillanin yhteiskerhotiloista.

Yhtiön osakkaita ovat Arabianrannassa sijaitsevat taloyhtiöt.

Arabianranta tunnetaan sekä taiteen että designin kaupunginosana. Alueella ja sen välittömässä yhteydessä on merkittävää historiallista rakennuskantaa, kuten 1800-luvulla rakennetut Villa Anneberg eli Annalan kartano, Bokvillan ja Arabian vanha posliinitehdas. Nykyinen asuntoalue ja yhteispihat taideteoksineen on rakennettu vuosina 2002-2013.

Arabianranta rajautuu nimensä mukaisesti ainutlaatuiseen merenrantapuistoon.