Lähimmät keräyspisteet

- Kauppakeskus Arabia: Paikoitushallista löytyy Eko-piste, joka vastaanottaa lasia, pienmetallia, kartonkia sekä paristoja. Kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa on panttipullojen ja -tölkkien vastaanottopiste.

- Prisma Viikki: Kellarikerroksen parkkihallista löytyy kierrätyspiste, jossa vastaanotetaan energiajaetta, sekaväristä lasia, metallia, kartonkia, paperia sekä paristoja. Pullonkeräys on järjestetty kaupassa normaaliin tapaan.

- Kierrätyskeskus: Alueellinen keräyspiste, joka vastaanottaa lasia, keräyskartonkia, paristoja, paperia ja pienmetallia. Kierrätyskeskus sijaitsee Hermannin Rantatiellä.

- HSY:n Sortti-asemalle voi viedä tavarat, joita edellä mainitut pisteet eivät vastaanota sekä energiajakeen käsittelymaksun hinnalla. Katso Sortti-asemien sijainnit täältä.

- Etsi lähimmät keräyspisteesi HSY:n kierrätyspistehaulla täällä.

Suurikokoinen kaatopaikkajäte

Suurikokoiselle kaatopaikkajätteelle kuten vanhalle hellalle, jääkaapille tai vaikka sohvalle voi tilata noudon, jolloin tavarat tullaan hakemaan kotiovelta joko ilmaiseksi tai korvausta vastaan. Noutoja järjestää HSY:n Nouto-Sortti sekä Kierrätyskeskus. Kierrätyskeskukselta voi myös lainata veloituksetta peräkärryn esineiden kuljettamista tai vaikka muuttoa varten.
 
 
 
kierrtyskuva.gif