Helsinki – Kierrätyskeskuksen keräysauton aikataulu

Kierrätyskeskuksen keräysauto kiertää Helsinkiä taas syksyllä. Arabianrannan lähettyville auto kaartaa torstaina 28.9. ja maanantaina 2.10. Tarkemman aikataulun ja osoitteet löydät tekstin lopusta.

kierrtyskeskus_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autoon voi tuoda tarpeettomaksi jäänyttä ehjää ja hyväkuntoista pientavaraa, kuten:

astioita

herkästi särkyvää tavaraa

kenkiä

vaatteita

kodintekstiilejä

kirjoja

mattoja

koristeita

urheilu- ja harrastusvälineitä

polkupyöriä

kankaita

askartelumateriaaleja

Otathan huomioon, että lahjoitettavan tavaran on oltava ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista. Tavara, jonka voisit lahjoittaa ystävälle, kelpaa varmasti myös kierrätyskeskukselle. Mikäli tavara ei kelpaa uudelleenkäyttöön, joutuu kierrätyskeskus maksamaan siitä jätemaksun. Jätekustannukset ovat pois resursseista, joita he käyttävät toimintansa hyvien tavoitteiden saavuttamiseen. Kierrätyskeskuksen työntekijöillä on viime kädessä oikeus päättää, voidaanko tavara vastaanottaa.

Kierrätyskeskus toivoo, että suuremmat tavaraerät - esim. pakettiautolliset - viedään suoraan myymälöihin, jotta keräys saadaan sujumaan sulavasti ja aikataulussa.

Keräysauto on vastaus monien toiveeseen. Laajalla alueella kiertävä auto helpottaa kierrätystä asuinalueesta riippumatta ja pidentää tavaroiden elinkaarta.

Tavaralahjoitukset mahdollistavat Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen toiminnan, kuten ympäristötyön ja pitkäaikaistyöttömien työllistämisen.

Torstai 28.9.

18.30-19.00 Koreankatu/Kaironkatu Toukola

19.10-19.40 Allastie 5 Maauimala, P-alue Kumpula

Maanantai 2.10.

17.00-17.30 Sampsantie/Pellervontie Akseli Toivosen kenttä Käpylä

17.40-18.10 Vaakalinnuntie/Vipusentie Käpylä< Edellinen   Seuraava >