Ehtisitkö turvaamaan pienten koululaisten koulutietä torstaina 10.8. klo 8-9?

Koulut alkavat torstaina 10.8.2017 1. ja 7.-luokkalaisilla klo 8.30 ja muilla kello 9.00. Ensimmäinen koulupäivä päättyy kaikilla kello 12.

Olisiko sinulla aikaa aamulla klo 8-9 tulla muistuttamaan autoilijoita siitä, että koululaiset ovat taas palanneet teille ja turvaamaan suojateitä koululaisten kulkiessa koululle?

suojatie.png

 

Koululla on muutama viime vuoden kampanjassa käytössä ollut Raitaritareiden mustavalkoinen raitapaita ja lisäksi muutama huomioliivi. Mikäli sinulla on oma huomioliivi, ota se mukaan. Jos ehdit, voi askarrella mukaan kyltin esim. tekstillä: "Koululaiset palanneet liikenteeseen!" "Autoilija, huomio suojatiet!"

 

Mikäli sinulla on torstaina 10.8. mahdollista lahjoittaa tunti aikaasi, ilmoittaudu Facebookissa Johanna Nuortevalle. Ilmoittele myös, jos ehdit tehdä kyltin, mutta et pääse mukaan torstaina.

 

 

HUOMIO!

Remontin vuoksi Arabian peruskoulun pääovi ja sitä ympäröivä vanha piha ovat poissa käytöstä. Oppilaat saapuvat kouluun uudella pihalla sijaitsevasta X-ovesta. Turvallisin reitti kouluun on Rajasampaanpuiston kautta. Koulun ja viereisen hiekkakentän välisellä Kokkosaarenpolulla tulee olla erityisen tarkka huoltoliikenteen vuoksi.Seuraava >